Per Edström

Per är en serie-entreprenör med erfarenhet från ett flertal framgångsrika företag som grundare och ledare, främst inom IT och konsultbranscherna. Per startade sin karriär som entreprenör med att grunda och som VD leda CRM-programvaruföretaget Abalon AB från start till en framgångsrik exit i form av en försäljning till Nasdaq-noterade Astea International. Därefter ledde han dess verksamhet i Europa med huvudkontor i Holland och dotterbolag i de största europeiska länderna. Nästa företag startade Per i Frameworx Inc på Manhattan med finansiering från ledande riskkapitalbolag. När bolaget såldes grundade han Reforce International, där han fortfarande är en av de största ägarna.
Han har arbetat som VD, styrelseordförande, styrelseledamot och haft ledande befattningar i såväl Sverige, Europa som USA.Per drivs av att arbeta i företag med att skapa verkligt värde för kunder, vare sig det är i egna företag eller för uppdragsgivare. Han har en förmåga att snabbt sätta sig in i nya utmaningar och se lösningar genom att kombinera nya kunskaper, erfarenheter och tekniker. Som ledare i ett flertal bolag har han erfarenhet från vad som gör en chef framgångsrik och vad som verkligen fungerar i växande bolag. Kreativitet, energi och en förmåga att entusiasmera och motivera kollegor och medarbetare är några av Pers kännetecken. En stark känsla för moral, etik och rättvisa har också alltid styrt honom.

Mer privat

Per har en stor familj med sex barn som ger honom styrka men också effektivt eliminerar alla sysselsättningsproblem på fritiden. Detta kombinerat med att bo på en ö och åka båt varje dag året om ser till att vardagen är fullbokad. På semestern gillar han att resa med sin familj och umgås med vänner.