Ta din kompetens till nästa nivå

Kom på ett högeffektivt, interaktivt 90 minuters ”möte” med likasinnade personer, och intressanta talare, som vill uppnå förändring.

Få insikt om grunderna i ämnet, förstå utmaningarna och möjligheterna, hör hur andra löst problemen, få med dig en första actionplan till förändring.  Kort sagt; hur ser du till att du får det gjort, och skapar mer värde för dina kunder. Dessutom en unik möjlighet att bygga på nätverket med intressanta och kunniga personer.

WMI 90 Minutes! Kom på någon av våra interaktiva aktiviteter

Till höger ser du vilka events, möten och aktiviteter som är på gång just nu. Det kostar inget men du ska vara beredd på att deltaga aktivt. Vi har sett att det är fem gånger mer effektivt om man är en liten grupp och därför är vi typiskt max tio personer. Vi gör seminarier snabbt, interaktivt och högeffektivt med en kompakt grupp som arbetar i en öppen och kreativ miljö. Metoden med  korta interaktiva möten höjer också inlärningsförmågan mot ett traditionellt seminarium. Du är en del av att se till och skapa ett värdefullt möte. Vi kallar det WMI 90 Minutes! Platserna tar slut fort så var ute i god tid.

Är bristen på tid din största utmaning, läs här

Vi har alla varit i din situation, speciellt när man är en ledare i ett företag fullt av möjligheter och utmaningar. Tiden räcker aldrig riktigt till. Faktum är att den största utmaningen är att få saker gjorda eller att göra saker annorlunda. Våra interaktiva möten, seminarier och events är effektiva, inspirerande och skapar energi och kunskap runt just nu högaktuella områden så även om din kalender är full. Testa ett ämne som är relevant för dig under 90 minuter – du kommer inte att ångra dig! Se vad som är på gång just nu i kolumnen till höger.

Kontakta oss för att anmäla dig

Tid är det enda vi har – tid är det enda vi inte har. Nu handlar det bara om insikt och hur du tänker använda den.

Vårt kontor – vår mötesplats

Vårt kontor skall fungera som en mötesplats där vi kan arbeta tillsammans med kunder och partners samt skapa och dela kunskap. Vi vill ge våra kunder en inspirationsrik och kreativ miljö. Dessutom skall vårt kontor fungera som en arbetsplats för oss.

Vi har valt att bo i nydanande Hammarby Sjöstad, lite ”off” från Stureplan, men med direktkontakt med vattnet – Stockholms bästa tillgång. Man kommer hit på 10 minuter från Slussen eller med direktfärja från Nybrokajen. Resan är ett skyltfönster för vår vackra huvudstad.

Välkommen!